آشنایی با روش تهیه اسپاناکوپیتا؛ پیتای تخم مرغ نیمرو

آشنایی با روش تهیه اسپاناکوپیتا؛ پیتای تخم مرغ نیمرو


آشنایی با روش تهیه اسپاناکوپیتا؛ پیتای تخم مرغ نیمرو

زندگی > تغذیه – همشهری آنلاین – شهره فرجی:
این شام بدون گوشت در عرض ۱۵ دقیقه آماده می‌شود.

نان پيتا: 4 عدد، از وسط به دو قسمت تقسيم شود
در صورت دلخواه آن‌ها را گرم كنيد.

روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري

اسفناج يخ‌زده و خرد شده:250گرم
آب آن‌ها خوب گرفته شود

نمك: به مقدار لازم

تخم‌مرغ بزرگ: 8 عدد ،‌همزده

پنير فتاي ريز رنده شده: يك چهارم پيمانه

فلفل سياه: به مقدار لازم

سس گوجه فرنگي: 8 قاشق چاي‌خوري

  • زمان آماده سازي: 15 دقيقه

  • زمان تهيه: 15 دقيقه

پيتاها را گرم كرده درون فويل بپيچيد سپس آن‌ها را درون فر با دماي 350 درجه قرار دهيد تا داغ شوند (10- 8 دقيقه ).

روغن را درون تابه نچسبي روي حرارت متوسط روي گاز قرار دهيد. اسفناج را به آن اضافه كنيد تا داغ شود و در اين بين هر چند وقت يكبار آن‌ها را هم بزنيد.

تخم مرغ‌ها را به اسفناج اضافه كرده هم بزنيد تا كمي سفت شوند ( 5 – 4 دقيقه) سپس پنير فتا و فلفل را به مخلوط اضافه كرده و آنقدر حرارت داده تا بپزند.

درون هر نيمه پيتا دو قاشق گوجه فرنگي بماليد سپس مخلوط تخم مرغ را درون نان‌ها تقسيم كنيد.

telegraph

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *