آشنایی با روش تهیه سالاد سیب زمینی تابستانی

آشنایی با روش تهیه سالاد سیب زمینی تابستانی


آشنایی با روش تهیه سالاد سیب زمینی تابستانی

زندگی > تغذیه – همشهری آنلاین – شهره فرجی:
این سالاد خوشمزه را با سبزی‌های خوش طعم تابستانی تهیه کرده و از طعم مطبوع آن لذت ببرید.

  • مواد لازم براي 6 نفر:

سيب زميني كوچك:حدود يك كيلوگرم، به دو نيم تقسيم شود

نمك: يك قاشق غذاخوري

بلال خام:‌دو عدد

خردل: يك قاشق غذاخوري

سركه: سه قاشق غذاخوري

فلفل دلمه‌اي قرمز:‌يك عدد

سس مايونز:‌يك پيمانه

پاپريكا: نصف قاشق چاي‌خوري

نمك:‌ يك و نيم قاشق چاي‌خوري

فلفل: يك قاشق چاي‌خوري

كرفس:‌نصف پيمانه، خرد شود

پياز قرمز: يك چهارم پيمانه، خرد شود

پياز سفيد: يك سوم پيمانه، خرد شود

شويد خرد شده تازه: دو قاشق غذاخوري

پيازچه خرد شده تازه: دو قاشق غذاخوري

سيب زميني‌ها را درون قابلمه بزرگي ريخته و تا حدود 5 سانتي‌متر بالاتر از سيب‌زميني‌ها آب بريزيد. درب آن را ببنديد و بگذاريد روي حرارت زياد بجوشد.

وقتي كه جوش آمد درب آن را بلند كرده و نمك و ذرت را در قابلمه ريخته و شعله را روي متوسط قرار دهيد. به مدت 10 تا 15 دقيقه بگذاريد آرام بجوشند تا سيب زميني‌ها و ذرت‌ها نرم شوند. سپس آن‌ها را درون آبكش بريزيد.

سيب زميني‌ها را درون كاسه بزرگي ريخته و 2 قاشق غذاخوري سركه و خردل را با هم تركيب كرده و به مخلوط سيب‌زميني‌هايي كه هنوز گرم هستند اضافه كنيد. خوب آن‌ها را با هم مخلوط كرده سپس آن‌ها را براي مدت 30 دقيقه يا تا يكساعت درون يخچال قرار دهيد.

چوب و تخم‌هاي فلفل قرمز را جدا كرده و آن را به قطعات كوچك تقسيم كنيد.

دانه‌هاي ذرت را از بلال درسته با چاقو جدا كنيد.

درون قابلمه‌اي متوسط مايونز، مابقي سركه، پاپريكا، نمك و فلفل را خوب با هم تركيب كرده تا نرم شوند.

فلفل دلمه‌اي،‌ذرت كرفس، پياز قرمز و سفيد و شويد را به كاسه حاوي سيب زميني‌ها اضافه كنيد. سس را روي آن‌ها بريزيد و خوب با هم مخلوط كنيد.

پيازچه‌هاي خرد شده را براي تزيين روي سالاد سيب زميني بريزيد.

لذت ببريد.

tasty.co

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *