آشنایی با روش تهیه سالمون سرخ شده با سس زنجبیل و بروکلی

آشنایی با روش تهیه سالمون سرخ شده با سس زنجبیل و بروکلی


آشنایی با روش تهیه سالمون سرخ شده با سس زنجبیل و بروکلی

زندگی > تغذیه – همشهری آنلاین – شهره فرجی:
در دستور غذایی فوری و آسیایی سالمون از این سس برای براق کردن سالمون استفاده کنید. این سس را می‌توانید با روغن کنجد و پیازچه مخلوط نموده و بر روی برنج قهوه‌ای یا نودل برنج نیز بریزید.

روغن كنجد:‌يك و نيم قاشق غذاخوري

سس سوياي غليظ: ‌يك و نيم قاشق غذاخوري

سركه سيب يا برنج: يك و نيم قاشق غذاخوري

زنجبيل رنده شده تازه: يك قاشق غذاخوري

نمك: يك چهارم قاشق چاي‌خوري

گلچه‌هاي يك بروكلي بزرگ همراه با 2 سامتي‌متر
ساقه چسبيده به آن: 8 پيمانه

ملاس:‌ يك قاشق غذاخوري

سالمون:‌ نيم كيلوگرم، به 4 قسمت تقسيم شود

  • زمان تهيه: 25 دقيقه

  • زمان آماده شدن : 25 دقيقه

  • فر را روي حرارت 425 درجه فارنهايت تنظيم كنيد. يك ورق پخت لبه دار را با اسپري پخت و پز پوشش دهيد.

  • روغن، سس سوياي غليظ. سركه، زنجبيل و يك هشتم قاشق چاي‌خوري نمك را درون كاسه‌اي با هم مخلوط كنيد. بروكلي را اضافه كرده و هم بزنيد تا خوب آغشته به مواد فوق شود. سپس مواد را با استفاده از كفگير به درون قابلمه آماده شده از قبل بريزيد و سعي كنيد تا آن جا كه مي‌توانيد مايع مواد را درون كاسه باقي بگذاريد. ملاس را درون مواد مايع درون كاسه اضافه كنيد.

  • بروكلي‌ها را به مدت 5 دقيقه تفت دهيد و آن‌ها را به يك طرف قابلمه منتقل كنيد و سالمون‌ها را بر روي ديگر قابلمه قرار دهيد.

  • سالمو‌ن‌ها را با يك هشتم نمك باقي‌مانده طعم دار كنيد و با استفاده از يك برس روي آن‌ها را با براق كننده ملاس براق كنيد.

  • سالمون را به مدت 10 – 7 دقيقه بيشتر حرارت داده و سرخ كنيد، ‌سپس روي آن‌ها دانه‌هاي كنجد بپاشيد.

telegraph

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *