آشنایی با روش تهیه سوپ مرغ با پاساتلی؛ غذای ایتالیایی

آشنایی با روش تهیه سوپ مرغ با پاساتلی؛ غذای ایتالیایی


آشنایی با روش تهیه سوپ مرغ با پاساتلی؛ غذای ایتالیایی

زندگی > تغذیه – همشهری آنلاین – شهره فرجی:
این سوپ از غذاهای سنتی کشور ایتالیا است و پاساتلی به نوعی پاستا گفته می‌شود که از پودر نان تهیه می‌شود.

آب مرغ: 8 پيمانه

هويج بزرگ: 2 عدد خرد شود

ساقه كرفس: يك عدد خرد شود

سير پوست كنده: 2 حبه، له شود

نمك: يك قاشق چاي‌خوري

پودر نان: يك و نيم پيمانه

پنير پارمسان رنده شده: دو سوم پيمانه به علاوه مقداري براي پاشيدن روي سوپ

جوز هندي رنده شده تازه: يك قاشق غذاخوري

تخم مرغ بزرگ: 2 عدد

جعفري خرد شده تازه:‌يك پيمانه

  • زمان تهيه: 45 دقيقه

  • زمان آماده سازي: 45 دقيقه

درون يك قابلمه بزرگ آب مرغ را بجوشانيد سپس هويج، كرفس، سير و نمك را به آن اضافه كنيد و روي حرارت متوسط رو به كم پگذاريد به مدت 30 دقيقه بجوشد.

در اين ميان پودر نان، پنير و جوز هندي را درون كاسه‌اي با هم مخلوط كنيد.

وسط مخلوط فوق را گود كرده و تخم مرغ را به آن اضافه كنيد.

مخلوط را تا حدي هم بزنيد تا كاملا با هم مخلوط شوند.خمير حاصله ممكن است مرطوب باشد ولي سفت هم باشد،‌در اين صورت مي‌توانيد چند قطره آب به آن اضافه كرده و آن را شل كنيد و اگر مخلوط زياد شل شد مي‌توانيد كمي پودر نان به آن اضافه كنيد.

براي تهيه پاساتلي مقدار كمي از خمير را برداشته و آن را در دستتان و يا روي سطح كار به صورت يك طناب با قطر نيم سانتي‌متر و به طول يك و نيم سانتي‌متر درآوريد. اين كار را تا انتهاي خمير ادامه دهيد.

آب مرغ را دوباره جوش آورده و پاساتلي و جعفري را درون آن ريخته و به مدت 5 دقيقه آن را بپزيد. سوپ را درون كاسه‌هاي از پيش آماده شده بريزيد و روي آن‌ها كمي پنير بريزيد و ميل كنيد.

telegraph

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *