آشنایی با روش تهیه یخمک آناناس و پرتقال

آشنایی با روش تهیه یخمک آناناس و پرتقال


آشنایی با روش تهیه یخمک آناناس و پرتقال

زندگی > تغذیه – همشهری آنلاین – شهره فرجی:
یخمک آناناس و پرتقال طراوت بخش و بدون چربی بوده و روش تهیه آن بسیار ساده است.

زمان تهيه: 20 دقيقه

زمان پخت: 10 دقيقه

زمان آماده شدن: 3 ساعت

آب: نصف پيمانه

شكر: نصف پيمانه

آب پرتقال: دو پيمانه

آب ليمو: يك قاشق غذاخوري

آناناس قطعه شده: يك قوطي متوسط

پوست پرتقال رنده شده تازه: دو قاشق چاي‌خوري

 

درون قابلمه‌اي متوسط آب را روي حرارت متوسط به بالا جوش آورده تا شكر حل شود.

در دستگاه غذاساز، آناناس را همراه با آبش مخلوط كرده و به صورت پوره درآوريد. پوره را به ظرفي فلزي منتقل كرده و آن را با شربت، آب ليمو، آب پرتقال و پوست ليمو مخلوط كنيد. مخلوط را درون فريزر تا حدي كه كمي يخ بزند و سفت شود قرار دهيد.مراقب باشيد كامل يخ نزند.

مخلوط را دوباره درون دستگاه غذاساز ريخته و يا با همزن برقي آن را به صورت پوره درآوريد و دوباره آن را به درون فرزر منتقل كرده تا يخ بزند( حدود 2 ساعت).

www.allrecipes.com

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *