آشنایی با مواد خوراکی که فیبر مصرفی را افزایش می‌دهند

آشنایی با مواد خوراکی که فیبر مصرفی را افزایش می‌دهند


نکته سلامت؛

آشنایی با مواد خوراکی که فیبر مصرفی را افزایش می‌دهند

زندگی > تغذیه – همشهری آنلاین:
محققان توصیه می‌کنند براساس سن و جنسیت، هر فرد باید بین ۲۱ تا ۳۸ گرم در روز فیبر مصرف کند.

به گزارش خبرنگار مهر، فیبر که از موادغذایی گیاهی بدست می‌آید، دارای فواید متعددی برای سلامت از جمله کمک به هضم غذا، کمک به احساس سیری طولانی‌تر و کمک به کنترل زیاده‌خوری است.

محققان برای تامین میزان فیبر موردنیاز بدن، دستورالعمل‌های زیر را توصیه می‌کنند:

– حداقل دو فنجان میوه و دو و نیم فنجان سبزی‌جات در روز مصرف کنید.

– به جای نان سفید تصفیه شده، نان سبوس‌دار و به جای برنج سفید، برنج قهوه‌ای استفاده کنید.

– به غذاهای‌تان سبوس گندم اضافه کنید.

– هر روز نصف فنجان لوبیا پخته نظیر لوبیا سفید، لوبیا قرمز، لوبیاچیتی، لوبیا سیاه، یا لوبیا چشم بلبلی مصرف کنید.

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *