ایمنی غذایی برای زنان باردار و شیرده

ایمنی غذایی برای زنان باردار و شیرده


نکته بهداشتی: ایمنی غذایی برای زنان باردار و شیرده

زندگی > سلامت – همشهری آنلاین:
زنان باردار و نوزادان آسیب‌پذیری بیشتری نسبت به بیماری‌های منتقل‌شونده بوسیله غذا دارند.

برای پیشگیری از دچار شدن زنان باردار و شیرده به بیماری‌های منتقل‌شونده بوسیله غذا به این توصیه‌ها عمل کنید:

– دست‌هایتان و سطوح را به طور مکرر تمیز کنید.

– غذاها را برای جلوگیری از انتشار آلودگی جدا نگهدارید.

– غذاها را در دمای مناسب بپزید. از دماسنج گوشت استفاده کنید تا مطمئن شوید گوشت حرارت لازم هنگام پختن را دریافت می‌کند.

– غذاها را به طور فوری و مناسب سرد کنید.

 

 

 

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *