تاثیر رژیم غذایی بر ریسک ابتلا به سرطان سینه

تاثیر رژیم غذایی بر ریسک ابتلا به سرطان سینه


تحقیق جدید نشان می‌دهد؛

تاثیر رژیم غذایی بر ریسک ابتلا به سرطان سینه

زندگی > تغذیه – همشهری آنلاین:
تحقیقات جدید نشان می‌دهد غده سینه نیز همانند روده انسان، دارای میکروبیوم‌هایی است که تحت تاثیر رژیم غذایی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، با وجودی که این یافته‌ها مقدماتی هستند اما دانشمندان امیدوارند روزی موجب بهبود درمان و پیشگیری سرطان سینه شوند.

«کاترین کوک»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ویک فورست کارولینای شمالی، در این باره می‌گوید: «امکان تغییر در میکروبیوم سینه از طریق رژیم غذایی می‌تواند شیوه جدیدی را برای پیشگیری از سرطان سینه یا حداقل کاهش این ریسک ارائه دهد.»

در این مطالعه، محققان میمون‌های ماده را به مدت ۲.۵ سال با رژیم غذایی غربی پرچرب یا رژیم غذایی مدیترانه‌ای گیاهی تغذیه کردند. آنها اذعان کردند که این مدت تقریبا معادل هشت سال در انسان است.

محققان دریافتند میمون‌هايی که با رژیم غذایی مدیترانه‌ای تغذیه شده بودند در مقایسه با میمون‌های دارای رژیم غذایی غربی، دارای ترکیب متفاوتی از باکتری‌ها در بافت سینه‌شان بودند و «لاکتوباسیلوس» غده پستان آنان حدودا ۱۰ برابر بیشتر بود.

برخی شواهد نشان می‌دهند وجود باکتری لاکتوباسیلوس می‌تواند مانع از رشد تومور سرطان سینه شود. میمون‌های دارای رژیم غذایی مدیترانه‌ای هم دارای اسید صفراوی بیشتری در متابولیت‌های بافت سینه‌شان بودند که از نظر محققان می‌تواند ریسک سرطان سینه را کاهش دهد.

رژیم غذایی مدیترانه‌ای بر مصرف مواد خوراکی گیاهی نظیر میوه و سبزی‌جات، غلات کامل، حبوبات و مغزی‌جات آجیلی تاکید دارد. همچنین مصرف گوشت قرمز و لبنیات در آن کمتر است.

به گفته محققان، فهم تاثیر رژیم غذایی بر میکروبیوم‌ها می‌تواند برای حفاظت از زنان در مقابل سرطان سینه استفاده شود.

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *