مواد خوراکی سرشار از اسید فولیک را بشناسیم

مواد خوراکی سرشار از اسید فولیک را بشناسیم


مواد خوراکی سرشار از اسید فولیک را بشناسیم

زندگی > تغذیه – همشهری آنلاین:
متخصصان توصیه می‌کنند به منظور پیشگیری از کمبود اسید فولیک، روزانه حداقل ۴۰۰ mcg از این ویتامین استفاده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فولات یک ویتامین محلول در آب است که دارای عملکردهای بسیار مهمی در بدن است. فولات با نام‌های ویتامین B۹ یا اسیدفولیک هم شناخته می‌شود. موجب رشد مناسب جنین و کاهش ریسک نقایص هنگام تولد می‌شود و همچنین از تقسیم سلولی سالم در بدن حفاظت می‌کند.

فولات یا اسید فولیک به طور طبیعی در بسیاری از مواد خوراکی غنی شده یافت می‌شوند. در ادامه به برخی مواد خوراکی حاوی مقادیر بالا اسید فولیک اشاره شده است:

مارچوبه حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی متعددی از جمله فولات است. همچنین سرشار از آنتی اکسیدان‌ها بوده و دارای خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی هم است. مارچوبه منبع عالی فیبر سالم برای قلب است.

حبوبات شامل لوبیا، عدس و نخود منبع عالی فولات یا اسید فولیک هستند. حبوبات منبع غنی فیبر، پروتئین و آنتی اکسیدان‌ها و همچنین ریزمغذی‌های مهمی نظیر منیزیم، پتاسیم و آهن است.

به منظور افزایش میزان مصرف برخی مواد مغذی ضروری، اسید فولیک را در رژیم غذایی‌تان بگنجانید. تخم مرغ سرشار از سلنیوم، پروتئین، ریبوفلاوین و ویتامین B۱۲ است. مصرف چند وعده تخم مرغ در هفته، راه ساده‌ای برای افزایش مصرف اسیدفولیک است. همچنین تخم مرغ حاوی دو آنتی اکسیدان موسوم به لوتئین و زاکسنتین است که به کاهش ریسک اختلالات چشمی کمک می‌کند.

  • سبزی‌جات پربرگ سبز تیره

سبزی‌جاتی نظیر اسفناج و کلم کم کالری و سرشار از بسیاری از ویتامین‌ها و مواد معدنی اساسی نظیر اسیدفولیک هستند. سبزی‌جات برگدار همچنین مملو از فیبر و ویتامین‌های K و A هستند. آنها به کاهش التهاب، کاهش ریسک سرطان و همچنین تقویت فرایند کاهش وزن کمک می‌کنند.

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *