نکته بهداشتی: قرارگیری در معرض بیسفنول

نکته بهداشتی: قرارگیری در معرض بیسفنول



BPA همچنین ممکن است در بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی و ماده جلا دهنده برای فراورده‌های فلزی مانند قوطی کنسرو، در بطری و لوله‌های آب به کار می‌رود.

برخی از بررسی‌ها BPA را به مشکلات باروری و قلبی مرتبط کرده‌اند.

برای کاهش قرارگیری در معرض این ماده شیمیایی به این نکات توجه کنید:

– ظرف‌های غذای ساخته‌شده از پلاستیک پلی‌کربناتی را که حاوی BPA هستند، در اجاق مایکروویو نگذارید. گرچه پلاستیک پلی‌کربناتی محکم و دوام‌دار است، اما در طول زمان به علت مصرف زیاد دماهای بالا ممکن است تجزیه شود، BPA آزاد کند.

– در صورت امکان از ظرف‌های شیشه‌ای، چینی یا استیل به‌خصوص برای غذاها و مایعات داغ استفاده کنید.

– بطری‌های شیر نوزادی را استفاده کنید که برچسب عاری از BPA داشته باشند.

آشنایی با ضررهای بطری‌های پلاستیکی

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *