پیشگیری از عفونت ای کولای

پیشگیری از عفونت ای کولای


نکته بهداشتی: پیشگیری از عفونت ای کولای

زندگی > سلامت – همشهری آنلاین:
اشریشیا کولای (ای کولای) یک باکتری که در محیط، غذاها و روده افراد و حیوانات یافت می‌شود.

بسیاری از گونه‌های این باکتری بی‌خطر هستند، اما برخی از آن‌ها می‌توانند باعث بیماری ازجمله اسهال، عفونت مجرای ادراری، بیماری تنفسی و ذات‌الریه شوند.

برخی از گونه‌های ای کولای سمی به نام شیگا تولید می‌کنند که هرسال باعث شمار زیادی از موارد بیماری و بستری شدن افراد می‌شود. سالمندان، کودکان کم‌سن و افرادی که دستگاه ایمنی بدنشان مختل شده است، حساسیت بیشتری به عفونت دارند.

برای پیشگیری از عفونت با ای کولای به این نکات توجه کنید:

– شستن دست‌ها به طور کامل پس از استفاده از دستشویی یا عوض کردن پوشک‌ها یا پیش از آماده کردن یا خوردن غذا.

– شستن دست‌ها پس از تماس با حیوانات یا فضولات حیوانات.

– استفاده از دماسنج آشپزی برای اطمینان از اینکه غذاها در دمای مناسب پخته می‌شوند.

– پاک نگه‌داشتن هر شیئی که وارد دهان کودکان کم‌سن می‌شود.

– پرهیز از مصرف فراورده‌های لبنی و آب‌میوه‌های پاستوریزه نشده.

– پرهیز از خوردن آب از دریاچه‌ها، حوضچه‌ها، جویبارها، استخرهای شنا و حوض‌های خانگی.

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *