کاهش خطر سکته مغزی با مواد خوراکی

کاهش خطر سکته مغزی با مواد خوراکی



به گزارش اسپوتنیک به نقل از مجله انجمن پزشکی آمریکا، محققان چین و بریتانیا یک ماده غذایی را کشف کردند که خطر بروز سکته مغزی را کاهش می دهد. مصرف یک تخم مرغ در روز به این امر کمک می‌کند.

محققان طی ۴ سال بر وضعیت سلامتی ۵۰۰ هزار بیمار از سن ۳۰ تا ۸۰ سال نظارت کنند. طی این مدت آنها هر روز یک تخم مرغ مصرف کردند. در نتیجه در این گروه خطر بروز سکته مغزی به میزان ۲۶ درصد کاهش یافت. محققان به این نتیجه رسیدند که این ماده غذایی به عنوان بهترین ماده غذایی پیشگیری از سکته مغزی کمک می‌کند.

در ماه مارس محققان از گروه پیشگیری دانشگاه شمال-غرب شیکاگو به این نتیجه رسیدند که مصرف ۵-۳ در روز میزان مجاز مصرف کلسترول انسان را افزایش می‌دهد.

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *